Houtskool- en pasteltekeningen deels op getint papier.

uit 2017 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De reiziger

2017

Een man met een aktentas begeeft zich naar onbekende bestemming. Is hij een reiziger, een gewone voorbijganger,... ? Waar gaat hij heen ? 

Melting process 1

2017

'Melting Process 1' - geeft een eigen interpretatie over de gevolgen van het opwarmingsproces waar onze planeet aan onderhevig is. De poolkappen smelten in een versneld tempo en grote stukken ijs gaan op drift. Het is een proces dat in een snel tempo plaatsgrijpt en onze Aarde bedreigt. 

Melting process 2

2017

Melting process 2 - door de opwarming van de Aarde smelten de poolkappen in een snel tempo.  Hierdoor komen grote stukken ijs los en stijgt de waterspiegel. Dit zorgt soms voor spectaculaire beelden en de ijsbergen lijken op sculpturen.  In de schoonheid van deze gigantische ijsklopen zit heel wat dramatiek verborgen.

Monkey

2017

Apen komen voor in allerlei soorten en grootte.  Dit aapje kijkt wat angstig over de rand van het blad alsof hij vol afgrijzen toekijkt wat de mens met de Aarde aanricht. 

Solitude

2017

Een personage wandelt in een bos waarvan de bomen volledig kaal zijn. Het ijzig blauw groenachtige licht voorspelt een zekere dreiging. Het gaat niet goed met de wereld en de mens mag dit aan de lijve ondervinden.

stokstaartje

2017

stokstaartjes zijn pientere diertjes.  Het is een klein roofdier dat tot de mangoesten behoort.  Hij wordt ook wel aardmannetje genoemd en bewoont alle delen van de Kalahari in zuidelijk Afrika.  Van alle mangoesten zijn de stokstaartjes de meest sociale.  De soort wordt niet bedreigd en kan in huizen worden aangetroffen.  Hier staat hij in een typische pose, meestel rechtopstaande.